top of page
Alexandra Keirsebelik

Yoga teacher

Doorheen de week werk ik als yogateacher en jeugdconsulent, en in de weekends probeer ik met mijn partner, hond Tara en campervan er regelmatig op uit te trekken in de natuur. Ik heb een achtergrond in geschiedenis en antropologie, en ben nu nog steeds gefascineerd door mensen en verhalen. 

 

Ik ben leergierig en vind het dan ook jammer dat ik maar één mensenleven heb om al mijn interesses te verkennen. Op dit moment loop ik graag, ligt er altijd wel een boek op mijn nachtkastje, ben ik voor de duizendste keer de serie Friends aan het zien, durf ik al eens een aantal woorden op papier te zetten en een plantje op een van mijn wandelingen te ObsIdentify’en. Vroeger vond je mij ook terug in theater, op de manege en tekenacademie. 

 

Ik hoop je in een van mijn yogalessen te mogen verwelkomen. Achteraf wissel ik met veel plezier verhalen en ervaringen uit boven een dampende tas thee. 

 

 

In 2021 schreef ik mij in voor de teacher training bij Antwerpyoga. Deze opleiding was een sprong in het diepe, maar was achteraf gezien een van de beste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven. Het was een intens en zeer verrijkend jaar waarin mijn interesse en liefde voor yoga alleen maar werd aangewakkerd.

 

2022

• 200hrs Teacher Training Vinyasa Yoga by Ine Maes @Antwerpyoga, Antwerpen. 

 

2023

• 12hrs Introductie in traumasensitieve yoga by Anita Sanders and Brigitte Dhondt@traumasensitieveyoga, Sint-Amandsberg. 

• 60hrs Yin Yoga Teacher Training by Kata van Doesselaar @Rise & Shine Yoga, Ibiza.

 

2024

• 10hrs Asana & Adjustments immersion by Denies Du Mon @atelierdumon, Antwerpen.

034306771

Alexandra Keirsebelik
bottom of page