top of page
Dynamometer krachtmeting arm rug nek benen
Meloq krachtmeter

Wilt u nauwkeurig je vooruitgang meten? Met een Meloq dynamometer in onze praktijk voor kinesitherapie en osteopathie kunnen we de spierkracht meten en zo een doelgerichte behandeling bieden.

Dit geavanceerde instrument helpt ons om de juiste behandelmethoden te kiezen en te evalueren, wat leidt tot een efficiënter herstel voor onze patiënten.

Waarom krachtmetingen belangrijk zijn


De dynamometer stelt ons in staat om de exacte spierkracht van verschillende delen van het lichaam te meten. Dit is essentieel om te bepalen hoe sterk een patiënt is en welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Met deze gegevens kunnen we niet alleen een op maat gemaakt behandelplan opstellen, maar ook de voortgang van de patiënt volgen in de loop van de tijd.

Persoonlijke Behandelplannen

 

Met de resultaten van de krachtmetingen kunnen we gepersonaliseerde behandelplannen ontwikkelen. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure, krachtopbouw of het verbeteren van de functionaliteit, wij kunnen het behandelplan aanpassen aan de unieke behoeften van elke patiënt. Dit verhoogt de effectiviteit van de behandeling en kan de hersteltijd verkorten.

Voordelen voor de patiënt

Patiënten kunnen profiteren van de nauwkeurigheid van onze krachtmetingen. Doordat we de exacte spiergroepen en hun kracht kunnen identificeren, kunnen we gerichter werken aan herstel en krachtopbouw. Dit leidt tot een snellere en effectievere revalidatie, waardoor patiënten sneller terug kunnen keren naar hun normale activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in hoe onze Meloq dynamometer uw herstel kan verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij geloven in op wetenschap gebaseerde methoden en zijn ervan overtuigd dat onze technologie u kan helpen om sneller en efficiënter te herstellen.

We kijken ernaar uit om u te helpen uw kracht en mobiliteit te verbeteren!

bottom of page