top of page
LOOPANALYSE

Wil jij een marathon lopen, de 10 miles of gewoon een weergave van hoe je loopt zonder of na blessures?

Ward Merckx is your guy !

Deze analyse helpt bij het identificeren van biomechanische afwijkingen die kunnen leiden tot blessures of prestatievermindering.

Met behulp van Ward zijn expertise en video-opnames krijgt hij gedetailleerde inzichten in jouw looppatroon.

Voor wie is loopanalyse nuttig?


- Atleten: Zowel professionele als recreatieve lopers kunnen baat hebben bij loopanalyse om hun prestaties te verbeteren en het risico op blessures te verminderen. 10 miles, marathon of gewoon 5km als doel? Wij helpen je.
- Revaliderende patiënten: Mensen die herstellen van een blessure of operatie kunnen met loopanalyse gerichte behandelingen krijgen om terugval te voorkomen.
- Iedereen met loopgerelateerde klachten: Van knie- en heupklachten tot enkel- en voetproblemen, loopanalyse kan de onderliggende oorzaken blootleggen.

DSC_0916.jpeg
Welke klachten kunnen worden aangepakt?


- Overbelasting: Loopanalyse helpt bij het identificeren van overbelastingsproblemen door het analyseren van factoren zoals staplengte, cadans en voetlanding.
- Chronische pijn: Patiënten met chronische pijnklachten kunnen baat hebben bij de inzichten die loopanalyse biedt voor aangepaste looptechnieken.
- Specifieke blessures: Zoals shin splints, achillespeesontsteking, en IT-band syndroom.

Door middel van een uitgebreide loopanalyse kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen dat niet alleen gericht is op herstel, maar ook op het voorkomen van toekomstige blessures en het optimaliseren van uw looppatroon.

 

Vertrouw op de expertise van Recovery Lab om uw looptechniek naar een hoger niveau te tillen en uw algemeen welzijn te verbeteren.

bottom of page