top of page
DSC_0902.jpeg
Yoga

Elke dinsdag avond

Twee lesssen voor alle niveaus

10 pers max

Voor vrouwen en mannen

Alleen matje meebrengen, wij zorgen voor de rest!

Recovery Yoga: Easy Vinyasa, voor meer uitdaging van 19u15 tot 20u15

Recovery Yoga: Restorative Yin, voor meer ontspanning van 20u30 tot 21u30

Twee formules: Losse les of 10-beurten kaart (Yoga & Pilates!). Zie onder↓

Betaling payconiq of cash

Yoga is de ultieme activiteit om het lichaam en de geest te verbinden.

De "recovery yoga" die bij Recovery Lab wordt beoefend is gericht op het ondersteunen van het herstelproces van het lichaam na inspanning, letsel of ziekte, maar dat niet alleen!

 

Deze yogapraktijk richt zich op het kalmeren van het zenuwstelsel, het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van een gevoel van ontspanning en welzijn.

Verschillende technieken worden toegepast, waaronder asana's (houdingen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie, om je te helpen je lichaam te begrijpen en in balans te brengen.

Laat je niet misleiden door de naam, deze yoga is toegankelijk voor iedereen!

Yoga

LOSSE LES

18€

Yoga

10 BEURTEN

150€

Voor Yoga & Pilates
6 maanden geldig

Yoga

CADEAUBON

e-mail sturen

Welke Yoga kies ik?
Recovery Yoga - Easy Vinyasa

Laat stress en spanning moeiteloos van je afglijden terwijl je zachtjes beweegt door vloeiende yogahoudingen, gesynchroniseerd met je ademhaling.

 

Deze les is speciaal ontworpen om het lichaam te herstellen na een drukke dag, waardoor je flexibiliteit, kracht en innerlijke rust kunt herwinnen.

 

Of je nu een beginnende yogi bent of een ervaren beoefenaar die behoefte heeft aan een zachte benadering, Alexandra begeleidt je met zorg en aandacht.

 

Verwen jezelf met deze kalmerende ervaring en laat jezelf stralen van binnenuit. 

 

Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf de gift van herstel en ontspanning.

Recovery Yoga - Restorative Yin

Deze zorgvuldig samengestelde sessie biedt een verkwikkende ervaring voor zowel lichaam als geest.

 

In deze kalmerende en herstellende praktijk worden langzame, meditatieve houdingen gecombineerd met diepe ademhalingstechnieken om spanningen te verlichten en stress te verminderen.

 

Door de focus op het stretchen van bindweefsel en het openen van meridianen, stimuleert Yin Yoga de natuurlijke circulatie van energie door het lichaam, waardoor vitaliteit en flexibiliteit toenemen.

 

Deze les is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een rustgevende manier om te herstellen na een intense training, om te ontstressen na een drukke dag, of om gewoon wat tijd te nemen voor zelfzorg en innerlijke rust.

 

Kom en ervaar de genezende kracht van Recovery Yoga - Restorative Yin Yoga met Alexandra en omarm een diep gevoel van welzijn en balans.

 

Iedereen kan mee doen !

bottom of page