top of page

Welke Yoga moet ik kiezen?

Recovery Yoga - Easy Vinyasa

Laat stress en spanning moeiteloos van je afglijden terwijl je zachtjes beweegt door vloeiende yogahoudingen, gesynchroniseerd met je ademhaling.

 

Deze les is speciaal ontworpen om het lichaam te herstellen na een drukke dag, waardoor je flexibiliteit, kracht en innerlijke rust kunt herwinnen.

 

Of je nu een beginnende yogi bent of een ervaren beoefenaar die behoefte heeft aan een zachte benadering, Alexandra begeleidt je met zorg en aandacht.

 

Verwen jezelf met deze kalmerende ervaring en laat jezelf stralen van binnenuit. 

 

Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf de gift van herstel en ontspanning.

Recovery Yoga - Restorative Yin

Deze zorgvuldig samengestelde sessie biedt een verkwikkende ervaring voor zowel lichaam als geest.

 

In deze kalmerende en herstellende praktijk worden langzame, meditatieve houdingen gecombineerd met diepe ademhalingstechnieken om spanningen te verlichten en stress te verminderen.

 

Door de focus op het stretchen van bindweefsel en het openen van meridianen, stimuleert Yin Yoga de natuurlijke circulatie van energie door het lichaam, waardoor vitaliteit en flexibiliteit toenemen.

 

Deze les is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een rustgevende manier om te herstellen na een intense training, om te ontstressen na een drukke dag, of om gewoon wat tijd te nemen voor zelfzorg en innerlijke rust.

 

Kom en ervaar de genezende kracht van Recovery Yoga - Restorative Yin Yoga met Alexandra en omarm een diep gevoel van welzijn en balans.

 

Iedereen kan mee doen !

bottom of page